duminică, 27 aprilie 2014

Nu știu cu ce să mă îmbrac!

Cu siguranță orice fată a avut parte măcar o dată în viață de criza Nu am/știu cu ce să mă îmbrac! 
Toate am făcut cunoștință cu o situație de genul, în care, chiar dacă ai o multitudine de haine frumoase din care să îți alegi, nu găsești nimic care să îți vină bine la momentul respectiv.
Ajungi să iei fiecare haină la rând, să o probezi în zeci de variante, să umpli patul de haine, iar atunci când observi ce haos ai creat în cameră, nu ai absolut niciun chef să te apuci să faci ordine, dar apoi te gândești că trebuie să faci asta, neavând de ales.

In ce ne imbracam vara?

Fetelor, după cum bine știți, doar câteva luni ne mai despart de minunata și preaiubita VARĂ. 
Anotimpul distracției, al nopților nedormite, anotimpul în care mergem întotdeauna la mare, fie la piscină, în cluburi sau la terase în compania prietenelor sau a iubiților.
Fiind perioada cea mai așteptată din an, vara este anotimpul care ne permite să ne scoatem la vedere frumusețea în toată splendoarea ei prin nenumăratele ținute care așteaptă nerăbdătoare să fie purtate.

Prima mea postare.

Hei, tuturor!Mă numesc Amalia și administrez pagina de Facebook • Vis Implinit •Creând acest blog, m-am gândit să împărtășesc cu voi trăiri, amintiri, întâmplări din viața de zi cu zi, să public păreri, impresii, ţinute, recomandări. Sper să fiți alături de mine! Kisses!